resource management
Elektronik & Teknologi Nyheder Økonomi & Erhverv

Hvad er MRM, og hvordan kan det hjælpe dig og din virksomhed?


Hvis du er virksomhedsejer, så vil du nok gerne sørge for, at der er så meget produktivitet som muligt. Det kan være, du mangler et komplet overblik over, hvor mange penge I egentlig bruger i firmaet, samt hvor mange af dem I tjener ind igen? Så det kan være, at du skal til at tænke på MRM.

Hvad betyder MRM?

MRM står for marketing ressource mangement, og begrebet dækker over et en softwareplatform, som hjælper jer med at optimere jeres firma. Kort sagt betyder det administration over marketingressource. Som du måske kan høre, så dækker det over et værktøj, der kan hjælpe jer med at få et godt overblik over virksomheden.

Der er naturligvis forskellige udbydere af denne softwareplatform, så det kan være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Du kan f.eks. vælge Encode Danmark, hvis du ønsker en god én af slagsen. Her finder du en enkelt platform, hvor alle dine oplysninger samlet ét sted. Marketin ressource management tilpasses nemlig den virksomhed, som kobles til platformen, og derfor får du den bedste løsning. Du kan vælge en udbyder, der arbejder sammen med dig, så de finder ud af, hvad der fungerer bedst for lige netop dig.

mrm

Hvilken effekt kan man forvente af MRM?

Med Marketing ressource management får man som sagt et godt overblik over ens firma. Hvad man bruger af penge, og hvor mange af dem man indtjener igen. Det bliver derfor en hel del lettere at dele informationer, da alt er samlet, og alle har adgang til de samme ting.

Det hjælper desuden også på, at man som virksomhed ikke laver fejl, når det kommer til f.eks. tilbud og kampagner. Hvis man så på et tidspunkt ønsker at udvide sin forretning, så gør det overgangen en hel del nemmere, fordi platformen gør, at man hurtigt kan få et overblik.

I forhold til tilbudskampagner

Marketing ressource mangement hjælper også, hvis man ønsker at starte en tilbudskampagne i sin virksomhed. Det kan f.eks. være, hvis man er ejer eller medejer i en dagligvarebutik: Så kan der snildt starte nye tilbud for hver uge, der kommer. Softwareplatformen hjælper til, at man har et godt overblik over sine varer og tilbud, så man hurtigt og effektivt kan planlægge tilbuddene på forhånd. Som du måske kan regne ud, så har man hurtigt en plan for, hvordan hele forløbet skal foregå.

Det bedste overblik

Man kan sige det meget kort og godt om MRM: Det hjælper virksomheder til at få det bedste overblik hurtigt og effektivt. Der kan være meget, man skal administrere, når man har en virksomhed, og man kan hurtigt få mange løse dokumenter, der ligger på forskellige platforme, hvis ikke man sørger for at samle det hele ét sted. Hvis du ikke har det komplette overblik over din virksomhed, så kan der meget nemt ske fejl, netop fordi der er så meget at holde øje med.

Den gode nyhed er jo så, at du nemt og hurtigt kan få et overblik, såfremt du har den rigtige softwareplatform.