hængekøjer
Elektronik & Teknologi Mode & Indretning Nyheder Økonomi & Erhverv

Pift haven op til sommeren med hængekøje og lamper


Sommeren er kommet, og når vejret er godt, er der ikke noget bedre end at tilbringe tid udendørs. Måske er du så heldig, at du har din helt egen have. Det er bare skønt at kunne sætte sig udenfor, når vejret er godt, og det er især fedt, hvis din haves indretning bare sidder lige i skabet. Du tænker måske, at en have er en have, men sådan er det slet ikke. Her får du gode råd til, hvordan du kan pifte din have op til sommeren.

Få en hængekøje

En hængekøje er en fantastisk ting at have i haven. Den er god på flere måder. Først og fremmest er den rar at ligge i og perfekt, hvis du gerne vil tage en lur under åben himmel. Den er også ned at pakke ned igen, når det regner, eller når sommeren er forbi. Dernæst ser den også supergodt ud i haven. Den er med til at skabe et ferieagtigt look, som minder om strand, varme og palmetræer.

Hængekøjer er generelt ikke særligt dyre, og de er nemme at sætte op. På https://hængekøje.dk/ kan du finde en perfekt hængekøje til den helt rigtige pris. Derfor er det hverken en stor investering eller et stort arbejde at få den på plads. Det kræver egentlig bare, at du har nogle træer, eller at du sætter et par pæle op i græsset. Så spænder du bare hængekøjen op imellem, og så er det hele, som det skal være. Herefter kan du hente din yndlingsbog, lave en drink og nyde den fantastiske sommerstemning, imens du gynger frem og tilbage.

camping

Skab stemning med kulørte lamper

Når hængekøjen er kommet i spil, handler det om at skabe ekstra hygge og følelsen af, at haven er et helt specielt sted. Du kan gøre din have mere magisk ved at dekorere den med kulørte lamper af forskellig art. Der er selvfølgelig de klassiske juletræslys, men de hører lidt en anden årstid til. Prøv i stedet at finde nogle flotte lamper, som er specielt beregnet til om sommeren.

Du kan ofte få dem i mange forskellige farver og former. Mange af dem kører på solceller, så du behøver ikke skifte batteri eller slutte dem til indenfor. Solcellen skal bare placeres i solen, og så får du det fineste, mest miljøvenlige lys, når det bliver aften.

Kulørte lamper er en billig og utroligt enkelt måde at skabe rigtig med stemning i haven på. De er perfekte til selskaber, men giver også lige så meget glæde, når du bare sidder for dig selv om aftenen. Lamperne er ligeledes dekorative om dagen, fordi de ser flotte og hyggelige ud. De giver lidt et indtryk af en hyggelig baggård i Sydeuropa, og det er altså ikke dårligt, når sommerferien starter. Vi længes altid efter bedre vejr og nye oplevelser, og den følelse kan du genskabe derhjemme, hvis du lige gør en ekstra indsats i haven. Det behøver ikke tage lang tid, for du kommer faktisk langt med få, gode hjælpemidler.