it outsourcing
Elektronik & Teknologi Nyheder Økonomi & Erhverv

Sådan udnytter du IT outsourcing til at drive din forretning


De fleste små og mellemstore virksomheder bruger i dag en masse tid og energi på at udvikle og drifte deres IT-løsninger, derfor kan det absolut være umagen værd at overveje at outsource virksomhedens interne IT, eller som alternativ, IT outsourcing af projekter eller opgaver.

Løsningen består i at virksomheden, i stedet for selv at lave en stor og dyr løsning, så udnytter dygtige specialister der allerede har årelang erfaring inden for løsninger, der undervejs giver virksomheden direkte besparelser på personale og udstyr, der betales kun for det der leveres.

Hvad der konkret kan tilbydes

En løsning med IT outsourcing kan betyde at en ekstern part står for hele eller dele af driften af IT i virksomheden, herunder også selve supporten, og med drifts- og supportaftaler af prisfast art.

Outsourcing kan være med til at løfte og udvikle den interne IT i virksomheden, hvor det direkte payoff vil være besparelser og effektivisering af både tid og økonomi.

Med IT outsourcing skal du ikke ansætte nogen, blot undertegne en kontrakt, der er dermed ingen lønudgifter, ingen øvrige omkostninger til medarbejdere, men i stedet adgang til en konsulent der kan klare dine systemer helt eller delvist, og endda indgå i allerede eksisterende teams eller fungere alene, hvor der arbejdes på løsning og projekter specielt til din virksomhed, og til en forudbestemt og fast pris.

Som alternativ kan du vælge at fastansætte en IT-specialist, men hvem siger du kan finde den helt rette person der kan lige præcis det du har brug for, en der har de rette kompetencer rent fagligt, for ikke at tale om personprofil og type.

Det kan tit ske at du som arbejdsgiver bliver nødt til at tage folk ind der ikke kan løse opgaven fra dag 1, med andre ord – gå på kompromis med dine behov, hvilket du som arbejdsgiver helt kan undgå ved hjælp af outsourcing, hvor tingene passer ind med det samme!

it konsulenter

Vil du have mere tid til at lave det du laver penge på?

Hvis du outsourcer din IT, så får du for det første adgang til dygtigere og flere specialister, end du ville kunne hvis du skulle etablere din egen løsning, det betyder at du får tingene til tiden, så I kan nå virksomheds mål hurtigere.

Det betyder at du ikke skal bruge tid og energi på ting der ikke virker, med hvad der deraf kommer af tabt omsætning og projekter der ikke bliver nået.

produkt arbejdsdag

Der er tale om at tid, arbejdsstyrke, og optimering af samme gør at du kan bruge mere tid på at styre virksomheden, planlægge og drive virksomhedens kerneforretning fremad, og at udvikle det du er god til.

Om du er til en supportaftale, en driftsaftale, eller vil gå all-in og hyre en konsulent, så kan det sagtens lade sig gøre at køre det på langsigtet basis, om ikke for andet, så fordi virksomheden konstant har behov for udvikling af løsningerne, og fordi virksomheden i de fleste tilfælde har brug for en vedvarende partner inden for IT.