Keyhanger
Nyheder

Den mest praktiske og salgsfremmende reklameartikel, nemlig keyhanger med logo

En keyhanger med dit tryk og design er let, billig og effektiv markedsføring for din virksomhed. Du har mulighed for selv at designe din keyhanger, så den bliver præcis, som du vil have den. Få f.eks. trykt dit logo ned ad jeres nye nøglesnor, eller tryk et slogan, som kendetegner din virksomhed. Det er helt op til dig, du skal bare slippe kreativiteten løs. Hvis du giver dem som små gaver, som præmier eller gratis til kunden, vil din markedsføring nå vidt omkring, uden at du skal gøre eller koste dig alverden.

Keyhangers med logo er derfor en af de mest populære reklameartikler pga. den billige pris og effektive markedsføring. De fås i flere farver og former. Nogle som er specielt formet som små huse – ideelle til ejendomsmæglerne. Eller nogle med spænde både i nakke og foran så man kan klikke den lille del af og bruge som nøglering. Hos firmaet TopSupplies kan du købe de mest populære typer af nøglesnore med tryk. Typisk har de en solid karabinhage i metal, og den nedre del af nøglesnoren er aftagelig.

Keyhangers kan fås i mange forskellige materialer heriblandt polyester, bomuld mm. Så det er kun din egen fantasi der sætter grænser for hvad der er muligt for din markedsføring.

Byd på en nøglesnor med logo

Keyhangers har mange formål, som gør dem universelt brugbare: de kan holde navneskilte, telefoner, nøgler, kort, samt fremvise din virksomhed. Når man f.eks. er ude til messer, holder kundemøde eller andet kan man med fordel give en nøglesnor med logo som en lille firmagave. Alle kan bruge dem. På den måde bliver din virksomhed spredt ud til mange mennesker, som har den i brug hver eneste dag. Keyhangers er derfor smarte som reklameartikel, fordi brugerne af den har den med, hvor end de er i hverdagen.

Samtidigt er dette en reklameartikel som er enormt slidstærk og kan holde mange år frem, hvilket vil sige at når du først har investeret i disse fede nøglesnore med logo, har du sikret dig en længerevarende reklamesøjle mange år frem.

Det er ingen hemmelighed, at en keyhanger med tryk er en fantastisk reklameartikel. De er billige, nemme at transportere, og er et sikkert hit når de kommer til messer, events og festivaler. Med tryk på nøglesnorene, er du sikker på, at dit firmas budskab når nye bredder.