plakatrammer
Livsstil & Oplevelser Mode & Indretning Nyheder

Pryd dine vægge med flotte plakater i plakatrammer


Har du at gøre med nogle store, tomme vægge i dit hjem? Det er ikke alle, som kan lide den helt rene og enkle stil, og derfor er det også meget heldigt, at man kan gøre noget ved disse tomme vægge. Her er det selvfølgelig oplagt at hænge en eller flere plakater op, da det pynter rigtig flot, og fordi det også er en god måde at udtrykke personlighed på.

Hvis du gerne vil opnå et fedt udtryk, som ikke minder alt for meget om et teenageværelse, hvor væggene er klistret til med slidte plakater, skal du selvfølgelig også have købt nogle plakatrammer, da det lige sætter prikken over i’et. Se mere om det her.

Plakater pynter så fint

Det er sjældent, at man kommer ind i et hjem, hvor der ikke er nogen plakater eller billeder på væggene. Denne form for vægdekoration er nemlig helt vildt populær – både fordi at det ser rigtig godt ud og giver sjæl til hjemmet, men særligt fordi at det giver mulighed for at vise noget personlighed i indretningen. For der er naturligvis meget forskel på de forskellige plakater, og her har man i den grad mulighed for at vise, hvem man er. Og en personlig indretning er dejlig for en selv, fordi man føler sig tryg i sin indretning – men det giver også andre mennesker mulighed for at kunne sige noget om dig. Det er nemlig også vigtigt at have med.

bolig

Rammen er vigtig

Nu er der måske nogle, som primært forbinder plakater med beskidte teenageværelser, hvor plakatens motiv er en eller anden form for popstjerne – men sådan behøver det slet ikke at være. Hvis man gerne vil tilføje lidt stil til plakaten, kan man nemlig købe en plakatramme dertil, hvilket giver et helt andet udtryk. Så er det i hvert fald sikkert, at der ikke er nogle, der får associationer til beskidte teenageværelser, hvor det er forholdsvis tilfældigt, hvad der er på plakaten, og i hvilken stand den er. Plakatrammen sikrer, at det bliver lidt mere stilet, så selv voksne og ældre mennesker også kan have plakater hængende uden at føle sig som en 14-årig.

Find et materiale der passer til din stil og plakaten

Der er altså ingen tvivl om, at rammen er vigtig, hvis man gerne vil give plakaten lidt mere stil – men det skal jo heller ikke være helt tilfældigt, hvilken ramme man vælger.

Fordi plakater er så populære, er der efterhånden også rigtig mange muligheder for at finde en fed ramme, som passer perfekt til den plakat, som du vælger – og selvfølgelig også til din stil. Når du er på udkig efter den perfekte plakatramme, kan du altså kigge efter, om der er nogle bestemte farver, der passer godt sammen. Og hvis du gerne vil have flere plakater op at hænge ved siden af hinanden, kan du også overveje, om rammerne så skal have samme materiale og farve, eller om de alle skal være forskellige – det er jo også en smagssag.