Livsstil & Oplevelser Nyheder

Hvem skal være din næste tandlæge?


Er det på tide, at du skal have en ny tandlæge? Måske er du træt af den gamle, måske er du netop flyttet, eller måske er din gamle tandlæge klinik flyttet væk. Uanset hvad, er det vigtigt, at du finder en ny og god tandlæge, så du ikke skal gå rent og bekymre dig om dine tænder.

Vigtigt med god tandhygiejne

Det er utrolig vigtigt med god tandhygiejne, da det er træls med usunde tænder, der rådner eller falder ud. Heldigvis er tandhygiejne ret nemt at opretholde, så længe du husker at børste dine tænder 2 gange om dagen i 3 minutter af gangen. Dog kan tandbørsten ikke fortælle dig, hvis der alligevel er et problem på vej, og det er derfor, at det er super vigtigt med regelmæssige tandlægebesøg. Oplever du ikke smerter eller lignende problemer, er et årligt besøg helt fint, men der er brug for en professionel tandlæge for at vurdere det.

Vælg Plus1 tandlæge klinik

Hvis du leder efter en god tandlæge klinik nær eller i København, er det en rigtig god idé at vælge Plus1 som tandlæge. Du kan finde dem på www.Plus1.dk. Plus1 er et meget professionelt sted, som samtidig er behageligt at være, så du kan få en god og tryg oplevelse. De går meget op i, at du får den hjælp, du har brug for, uden at du oplever ubehag eller lignende. Der er fokus på kommunikation med patienterne, så du kan fortælle dem, hvis du er nervøs eller ukomfortabel. Derudover er de selvfølgelig gode til deres arbejde, så du kan få ordnet det, du har brug for.

Massevis af behandlinger

Plus1 er en tandlæge klinik, der tilbyder et helt hav af forskellige behandlinger. Det er rart, at du kan få så mange behandlinger det samme sted, så du ikke skal sendes hen til en fremmed tandlæge klinik for at få styr på tingene. Det er især en hjælp, hvis du på forhånd er nervøs for tandlægebesøget, at det altid er det samme sted, som du skal være. Det skaber tryghed, og du kan få et godt forhold til det søde personale.

Har du tandlægeskræk?

Udover at være dygtige og professionelle, er Plus1 tandlæge klinik også rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk. Det er noget, de faktisk er specialister i, så du kan få en bedre og tryggere oplevelse, hvis det er noget, du har problemer med. Det er vigtigt at fortælle personalet dit problem, og de vil støtte dig igennem hvert skridt på vejen, lige fra at meddele dem det, til første gang du besøger klinikken til din første behandling hos dem. De er meget tålmodige og hjælpsomme, og de vil hjertens gerne gøre det hele så behageligt for dig som muligt.

Pas på dine tænder

Det er vigtigt at passe på dine tænder, og det kræver et besøg hos tandlægen nu og da. Det er noget, mange glemmer at få gjort, eller også bliver de stoppet af deres tandlægeskræk. Hos Plus1 kan du få en god oplevelse samt den behandling, du har brug for, så tandlægebesøget bliver husket fremover.