hvad koster et fadølsanlæg
Nyheder

Få mere fest i hverdagen ved køb af et fadølsanlæg til hjemmet

Når folk hører ordet fadølsanlæg, så vender de flestes tanker nok mod barer med ti forskellige typer øl på fad, eller måske til stadion fyldt med Carlsberg og Tuborg i lange baner. Der er nok færre personer som tænker på fødselsdagen hjemme i haven, eller julefrokosten med alle kollegaerne. Men dette kan ændre sig. For det er også muligt at købe fadølsanlæg til brug i hjemmet. Dermed kan du til næste fest slænge dit fadølsanlæg op og lade festen bære af denne nemme og enkle løsning af drikkelse.  

Få en fest med dit eget fadølsanlæg 

At kunne sørge for serveringen af øl til sine egne fester er den ultimative handling som vært af en fest. Det er nemt og simpelt at sætte et fadølsanlæg op, og de kommer med kølere med indbygget luftkompressor, så du altid skænker kolde drikkevarer uden problemer. Det er også simpelt at skænke fra et fadølsanlæg, så du kan enten hurtigt sætte en hyret bartender ind i systemet, eller du kan blot lade skænkningen af øl være fri for alle dine gæster.  

Der findes at hav af forskellige fadølsanlæg. Tag blot et kig på hjemmesiden https://tapshop.dk/collections/fadoelsanlaeg, hvor du kan se det store udvalg af forskellige muligheder til hjemmet. Det kan derfor være smart at overveje, hvad ens behov er, før man går i gang med at købe. Du kan for eksempel gøre dig overvejelser om, hvor stort eller lille omfang du skal kunne servere øl. Afholder du oftest store fester så kan 2 haner være en god idé, så øllene løber hurtigere over bordet. Hertil kan du også vælge hvor mange liter som dit fadølsanlæg skal kunne servere i timen, så du får den rette størrelse til dine behov.  

Finder du mere dig selv værende vært for mindre komsammener, så kan du nøjes med en enkelt hane. Der findes små fadølsanlæg som serverer færre liter øl i timen, så dit anlæg ikke er for stort eller overvældende. Uanset dit behov så vil du kunne finde det rette anlæg til dig. Udover størrelsen og kapaciteten kan du også vælge dit anlæg ud fra udseendet og designet, da fadølsanlæg kommer i mange former og farver.  

Garanter din fest for nu – og for fremtiden 

At købe et fadølsanlæg er en investering i fremtiden. Det kan anvendes igen og igen uden problemer, da det er nemt og enkelt at rense. Derudover kan du købe alle mindre dele til anlægget, så du løbende kan sørge for vedligeholdelsen. Så når først du har købt dit anlæg, så er du garanteret mange fede fester for fremtiden.  

Køber du fadølsanlæg hos Tapshop får du ovenikøbet service i topklasse. Med over 20 års erfaring kan du roligt lade dig rådgive og stille spørgsmål om produkter og anvendelse af et fadølsanlæg. Du får gratis fragt ved køb af dit anlæg, så det blot bliver en endnu federe oplevelse at skulle gøre klar til den næste fest. Med garanti for godt humør og gode øl kan du derfor roligt få købt dig et fadølsanlæg til brug derhjemme.