Livsstil & Oplevelser Nyheder

Arranger en fest, når du igen må være sammen med vennerne


Den nuværende viruspandemi har på mange måder vendt op og ned på vores hverdag. På ganske få dage gik vi fra en normal hverdag til dage med betragteligt mere tid i hjemmet. Tid i hjemmet, som mange udnyttede tilde til det fulde sammen med familien, på at motionere eller på at lære noget nyt. Det kan umiddelbart lyde positivt, men det har også betydet afsavn for mange, hvad end det har været et familiemedlem på plejehjem. Dagligdagen i en sportsforening eller bare tiden sammen med venner.

Vent lidt endnu

For nogle, nok særligt unge mennesker, har dette afsavn været så altomfattende, at man har set stort på retningslinjer og forbud og har arrangeret fester, møder og meget andet. Det er naturligvis ikke i orden, for selv om man ikke selv er i faregruppen, er det netop den slags opførsel, der kan får smitten til at løbe vildt, tage livet af en uventet eller bare gøre livet endnu sværere for danskere i risikogruppen eller det allerede hårdt pressede sundhedspersonale. Man bør derfor på alle mulige måder tage afstand fra den slags opførsel.

Det betyder dog ikke, at man ikke godt kan glæde sig til, at hverdagen igen indtræffer, og at man for alvor kan feste med sine gode venner. Særligt en fest med pynt og festartikler fra https://www.partybutikken.dk/shop/festartikler-2s1.html kan være en god ide, da man på den måde får en god mulighed og undskyldning for at mødes med vennerne og samtidig markere slutningen på en periode i verdenshistorien, som forhåbentlig vil være bag os fra da af.

festglade piger

Hvad skal vi lave?

Hvad der så skal ske til sådan en fest er naturligvis op til dig og din vennegruppe. Det kan være, at I bare gerne vil drikke igennem og give krammere til høj musik, hvilket ikke førhen har været muligt. Det kan selvfølgelig også være, at I mere direkte vil adressere den historiske dag. Det kan være med alt lige fra skåltaler til festsange til tematisk pynt.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at en række sjove festartikler er på sin plads til sådan en stor og betydningsfuld fest. Forslag til passende festartikler kunne være serpentiner, dørforhæng, servietter og sikkert mange andre former for bordpynt. I kan sågar gå skridtet videre og lave egen pynt i form af billeder eller lignende, der karakteriserer den forgangne periode. Vær i det hele taget ikke bange for at bruge en smule for meget på sjove festartikler. Først og fremmest er det ikke umiddelbart åbenlyst, at man overhovedet kan bruge for meget på sjov. Derudover er det vel også hele ideen med sådan en fest, at den gerne må være lidt tåbelig, tossegod og vil. Det er i hvert fald næsten sikkert, at I bliver lidt tossegode, når I endelig må være rigtigt sammen igen.

I glæder jeg sikkert alle sammen, og hvis I kan se frem til en stor fest, så går tiden meget hurtigere.