vægure
Mode & Indretning

Vægure kan gøre meget for indretningen

Når man indretter et rum, er der mange elementer. Det er ikke bare møblerne, der spiller en rolle. Alle små ting i et rum er en del af indretningen. Alt er med til at give rummet det helt rigtige udtryk. Lige fra vægure til potteplanter.

Skal du indrette et rum, der skal se unikt og anderledes ud, bør du kigge på de her vægure. De er unikke og anderledes, og de giver et råt og rustikt look.

Om det er stuen eller kontoret, du skal indrette, så give vægure mening. Vægure er praktiske i alle rum. Med et ur på væggen kan du nemlig hele tiden se, hvad klokken er. Du skal blot dreje eller løfte hovedet.

vægure

Unikt design

Nogle få elementer kan gøre en stor forskel i din indretning. Vælger du nogle rå møbler og et rustikt ur til væggen, vil det ændre rummets udtryk fuldstændig. De rustikke vægure fra Hofstra & Wagner kan gøre meget for din stue eller dit kontor. De er lavet i et unikt design og skiller sig ud. Tallene på urene er romertal, hvilket også bidrager til deres rustikke udtryk. De ligner ikke bare ure, der hænger på væggen af praktiske grunde. De ligner kunstværker, der bidrager til et smukt rum.

Vælg et anderledes, men flot ur. Dine gæster vil beundre det, og du vil selv nyde at tjekke klokken. Vælg et vægur, der er lavet af overfladen fra en kabeltromle. Det giver et råt look, der bringer både hygge og alvor.

Vælg kvalitet

Få ting kan gøre en stor forskel i din indretning. Du kan altså godt indrette et lækkert rum uden at ruinere dig selv. Hvis du bare vælger kvalitet, når du udvælger de få ting, der skal stå ud.

Tænk din indretningsplan igennem. Hold det enkelt. Vælg en stil, og hold dig til den. Det vil give det bedste resultat.

Vælger du kvalitet, vil din indretning blive mere vellykket. Det kommer ikke til at ligne et Ikea-rum. Med kvalitetsprodukter vil din indretning vise, at du har god smag, stil og sans for at udvælge nogle specielle elementer til din indretning.

Kvalitet holder i flere år, så du kan lade dine ting gå i arv til dine børn. Det kan være smart at vælge et tidløs design, så dine børn gerne vil arve tingene. Det vil også betyde, at du ikke behøver at lave om på din indretning hvert år.

Skil dig ud

En anden grund til at vælge kvalitet, er at alle dine naboer så ikke har det samme. Investerer du i nogle kvalitetselementer, som fx et lækkert ur, vil din indretning skille sig ud. Dit hjem vil ikke ligne alle andres. Det vil blive enestående og anderledes.

Vær ikke bare en i mængden, men læg noget energi i at skille dig ud. Når du indretter dit hjem, kan du få det til at skille sig ud ved at vælge nogle anderledes elementer. Et ur af en kabeltromle er anderledes og unikt. Det vil ikke være noget, alle dine venner også har. Det bliver en speciel ting, som de andre kan beundre dit hjem for.