sygeplejerske praktik
Nyheder

Praktik er en god ide for sygeplejerskestuderende

For folk som virkelig ønsker at blive en sygeplejerske, kan det være en meget god idé at tage på en sygeplejerske praktik, og især en langt væk fra Danmark. På den måde kan man nemlig komme til at opleve, hvordan det er at være en rigtig sygeplejerske i et andet land og kultur. Det er noget, som man kan lære rigtig meget af. På samme tid kommer det uden tvivl også til at være en rigtig sjov tur, og tager man afsted med Try Medics, så kan man selv vælge om man vil en tur til Zanzibar eller Uganda, to helt fantastiske steder i Afrika.  

Try Medics giver gode kompetencer 

Når man læser til sygeplejerske, giver det rigtig meget at læse sine studiebøger og lytte til undervisningen på skolen, men det er bare ikke helt det samme som selv at være på et hospital. Det er dog noget, man kan prøve på en sygeplejerske praktik – Try Medics. Try Medics skræddersyer nemlig et perfekt program til deltagerne, så de kommer ud på flere forskellige afdelinger på hospitalet, således at man kan få så meget ud af praktikken som muligt.  

Tager man på en sygeplejerske praktik med Try Medics, så kommer man til at følge en mentor rundt, som kan dele ud af al sin praktiske viden, og samtidig vejlede praktikanterne i hvordan det er at være en rigtig sygeplejerske. På visse afdelinger kan man endda få muligheden for ikke bare at se på, men også selv deltage i, hvad det end er, afdelingen laver. Det er en perfekt måde at få en smule praktisk erfaring.  

Man får heller ikke kun den praktiske oplevelse af at være på hospitalet ved en sygeplejerske praktik. Man får også en masse teoretisk viden, så man kan forstå, hvad det er, der sker på afdelingerne.  
At man både får det praktiske og det teoretiske betyder også, at man kan blive mere sikker på, om man nu engang rent faktisk har lyst til at blive en sygeplejerske. Det skader aldrig at blive en smule mere forvisset om, om det nu engang er det, man har lyst til at bruge resten af sit liv på.  

Turen skal også være sjov 

At tage på en sygeplejerske praktik med Try Medics handler dog om mere end bare at få noget erfaring som sygeplejerske, hvor godt det end må være. Det handler i lige så høj grad om at have det sjovt, at opleve nye og fantastiske ting og få nye gode venner.  

Der er mange forskellige ting, som man kan prøve, hvis man skulle tage afsted. Eksempelvis kan man, skulle man tage til Uganda, prøve at komme ud på en rigtig safari, hvor man ser det meget varierede dyreliv og den helt fantastiske natur.  

Alternativt kan man tage ind til Kampala, som er Ugandas hovedstad. Her kan man opleve, hvordan det er at bo i Uganda, ved at besøge restauranter, lokale områder og meget mere. Er man til shopping, så er der også et stort shoppingcenter tæt på Try Medics bolig.