billigste maling
Livsstil & Oplevelser Mode & Indretning Nyheder

Flere og flere danskere vælger at indrette med maling


Der er i dag rigtig mange danskere, der drømmer om, at der skal ske noget nyt i deres hjem, og der kan være mange tanker omkring, hvad der kan føre til den fornyelse.

Dog er der mange, der lader det blive ved en drøm, fordi det kan være dyrt, og fordi vi kan have for høje forventninger i forhold til, hvordan vores budget ser ud. Og netop derfor er der mange, der finder det interessant, når de opdager, hvor let det er at lave en stor forandring ganske let og ganske billigt i deres hjem med maling på tilbud.

kvinde der maler

En ny klat maler maling kan gøre en verden til forskel

Det eneste, der er behov for, er nemlig en god maler og nogle flotte farver af maler maling. Der er ikke mange, der er klar over det, men faktisk kan en ny farve på væggene være med til at gøre lige præcis den forskel, som du drømmer om.

Og faktisk er det ikke sikkert, at der er behov for en helt ny farve. Hvis du har boet i det samme hjem i mange år uden at have rørt ved væggene, kan de nemlig have mistet lidt af deres ynde. Derfor kan en opfriskning af den nuværende farve faktisk komme til at gøre en meget stor og også meget synlig forskel.

Prøv dig frem med kontrasterne i neutrale nuancer

Dog kan en ny farve også gøre alverden. Det kan sagtens være en neutral nuance, der kan være med til at skabe lidt dybde i et rum. På den måde skabes der en hyggelig atmosfære og dermed også en naturlig stemning. Det kan for eksempel være en lys brun eller en lys grå, der begge er med til at give lidt kontraster til for eksempel de typiske hvide vægge, men som samtidig ikke er så dominerende, at de vil skille sig alt for meget ud og agere blikfang i et rum. De kan derfor i stedet være med til at samle et helt rum.

Kast dig ud i mere modige farver

Er du mere modig, kan du dog med fordel også kaster dig ud i nogle lidt mere spraglede farver. Det er for eksempel meget populært at male blot en enkelt væg i en flot farve. Især en dyb grøn eller en mørk blå for eksempel bag sofaen eller sengen, er noget, der ses i rigtig mange hjem.

På den måde skabes der nemlig en lidt hyggeligere hulestemning, som er noget, der foretrækkes netop i rum som stue og soveværelse, hvor det er meningen, at man skal kunne finde ro og slappe helt af.

Leg dig frem til mere legende vægge

Sidst, men ikke mindst, kan du med god maler maling også give dig til at lege med forskellige former, streger og mønstre. Det er noget, der for alvor vil give et blikfang i et rum, men du kan også se det som et kunstværk i rummet, hvorfor en malet væg kan være en stor udsmykning i sig selv.