serveringsbord på hjul
Livsstil & Oplevelser Mode & Indretning Nyheder

Hvorfor du skal vælge et serveringsbord på hjul

Rullebord, barbord, serveringsbord – kært barn har mange navne. Men det stopper heldigvis ikke bordet i at være yderst funktionelt og smart. Med et serveringsbord på hjul er du sikret et møbel, som du kan bruge til et utal af ting. Hvis du dog ikke er helt overbevist, så vil vi gerne give dig nogle flere grunde til, hvorfor du skal vælge et serveringsbord på hjul.

Vælg det materiale, du er mest vild med

Når det kommer til rulleborde, er der rigtig mange forskellige slags at vælge imellem. Du kan derfor nemt finde et serveringsbord på hjul i lige præcis det materiale, som du synes er pænest. Det kan være alt lige fra det klassiske metal, til det moderne træ og til det elegante glas. Lige meget hvilken indretningsstil, du er til, kan du altså finde et serveringsbord, der passer helt perfekt dertil! Det sværeste bliver bare at vælge imellem, de mange flotte muligheder der findes.

Du kan få serveringsbordet i lige præcis den farve, du vil

Når du engang har fundet frem til, hvilket materiale du vil have serveringsbordet i, så kommer det næste trin, som er at vælge, hvilken farve du vil have bordet i. Her er der nærmest et utal af muligheder at vælge imellem. Du kan vælge alt lige imellem en sort farve, som passer til stort set alt, til en flot naturfarve som vil passe helt perfekt ind i det skandinaviske indrettet hjem, til en skarp gul farve som virkelig kan skille sig ud i et rum og tilføje noget friskhed.

Så det kommer an på, hvad du søger efter, og føler passer bedst ind i rummet, som det skal stå i. Vil du gerne bryde rummet, er det oplagt at vælge et rullebord i en flot og skarp farve, men hvis du derimod hellere vil have noget mere neutralt, er den sorte eller hvide farve et oplagt valg. Valget er helt op til dig og dine præferencer.

stuebord

Stil serveringsbordet på hjul i det rum, hvor der behov for det

Det gode ved et serveringsbord er, at det er et så alsidigt møbel, som kan bruges til lige præcis det, du vil have. Du kan bruge det som et barbord, til et sofabord og som ekstra opbevaringsplads i køkkenet, hvis du mangler lidt bordplads der. Du kan altså bruge et rullebord, lige præcis hvor du har behov for det. Bonussen er her, at når du vælger et serveringsbord med hjul, så kan du nemt flytte rundt på det, så du hurtigt kan placere bordet, lige præcis hvor du vil. Hvis du en dag inviterer dine venner over til en lækker middag, så kan du nemt flytte serveringsbordet ind i spisestuen og præsentere maden og drikkevarerne flot på bordet. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Hvis du er blevet overbevist om, at et serveringsbord på hjul faktisk er en god investering, så skynd dig at finde frem til din favorit – der er masser at vælge imellem, så du skal helt sikkert nok finde et!