Nyheder

Aonymous Copenhagen er alfa og omega i klædeskabet

Der er næsten ingen kvinder, der mener, at de har for mange sko – og det kan let være, at du er én af dem. Men hvordan kan du også have for meget af noget, du kan bruge hver eneste dag, og som kan give så mange forskellige udtryk?

Sko kan betyde meget både for, hvordan du har det, og hvordan dit outfit ser ud. Et par gode og moderigtige sko fra eksempelvis Anonymous Copenhagen sikrer dig komfortable fødder, der er stylet i trendy designs.

Du skal have et par gode vinterstøvler

Danmark er på mange måder et skønt land, men det er også et koldt land. Derfor har du brug for det rette fodtøj.

Det meste af varmen fra din krop siver ud gennem fødder og hoved, og derfor kan det virkelig gøre meget, at du sørger for at holde dine fødder varme.
Du kan finde dejlige, varme og stilfulde vinterstøver fra Anonymous Copenhagen hos Butik Hanghøj allerede i dag. Anonymous Copenhagen laver desuden mange andre sko, du måske også kan få glæde af. 

Et par gode sandaler

Heldigvis er det også sådan, at det nogle gange er varmt i Danmark. Det kan faktisk blive så varmt, at du ikke kan holde ud at have andet på fødderne end sandaler.

Her kan det være rart, at du har sørget for at have et par sandaler, der sidder godt fast på fødderne, og som ikke giver vabler. Anonymous Copenhagen laver smarte sandaler, som du kan finde mange forskellige modeller.

Et par gode gummistøvler til det våde vejr

I Danmark har vi meget nedbør, og vi er vant til, at det ofte regner. Men er du også forberedt, når det kommer til at have det rette fodtøj?

Ellers kan det være, at du skal på udkig efter at et par gode gummistøvler fra Anonymous Copenhagen. Det kan virkelig være med til at gøre en stor forskel, for er der noget mere irriterende end at gå rundt med våde strømper? Hop i stedet i røjserne, så du kan holde fødderne varme og tørre.

Stiletter, når det skal være fint

Det kan også være rart, at du har et par fine stiletter, til hvis du virkelig har lyst til at gør noget ud af dit outfit. Der findes stiletter, der er gode til dem, der ikke har så meget erfaring med det, hvis du kan synes, det er svært at gå i stiletter.

Start evt. med en lavere og mere tyk hæl, så du får den bedst mulige begyndelse på dit eventyr i hæle.

Et par gode sneakers

Du har ikke nok sko, hvis du ikke har et par gode sneakers et sted, du hurtigt kan hoppe i. I dag er sneakers også meget moderne, så det er slet ikke fordi, at du ikke kan være stilet, mens du er praktisk klædt på.

Sneakers kommer i alle former for størrelser og designs fra de store og bevidst chunky til de mere feminine og slanke modeller.