øjenvippe serum
Livsstil & Oplevelser Nyheder

Få lange, forførende dådyrvipper med vippeserum


Hvem drømmer ikke om lange og fyldige øjenvipper? De fleste kvinder går op i at indramme deres øjne med lange vipper enten med makeup eller andre smarte løsninger, der får vipperne til at syne både længere og fyldigere.

Hvis du er på udkig efter en let og enkel løsning, der styrker dine egne naturlige øjenvipper, kan et vippeserum være svaret på dine drømme om lange dådyrvipper.

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er en løsning til dig, der gerne vil have længere og fyldigere vipper helt naturligt. I dag er der flere forskellige måder, hvorpå du kan få forlænge dine vipper.

Nogle bruger mascara og falske øjenvipper, der kan fjernes efter en endt dag. Du kan også få lavet de meget populære eyelash extensions, hvor hver vippe får limet en ekstra kunstig vippe på.

Desværre skader disse metoder dine naturlige vipper, fordi de udsættes for stress, når de naturlige vipper skal bære ekstra vægt, og når du fjerner de falske vipper.

Derfor er vippeserum et godt valg til dig, der ønsker en naturlig forlængelse af dine vipper uden skader. Du kan blandt andet købe vippeserum hos https://nrkosmetik.dk/products/semilac-vipper-serum.

virkbar serum

Vippeserum styrker dine egne vipper naturligt

I stedet for at udsætte dine naturlige vipper for slidtage, kan du styrke dem med et serum til øjenvipperne. Et serum er derfor også god til dig, der dagligt slider på dine vipper og ønsker at give dem et ekstra skud næring.

Serummet virker ved at give næring til dine øjenvippers rødder. Aktive ingredienser trænger ind i hårrødderne, hvor de både plejer og stimulerer til vækst.

Den naturlige cyklus, som hårene gennemgår, bliver med et serum forlænget. Det betyder, at dine vipper har en længere vækstfase, så de ikke falder så hurtigt ud, som de naturligt ville. Det resulterer i både længere og fyldigere vipper på sigt.

Vær opmærksom på ingredienserne i dit serum

Der findes i dag et væld af spændende produkter til dine vipper på markedet, men sørg for at være opmærksom på ingredienslisten. Du kan få produkter helt uden allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, der giver ekstra kraft til dine vipper. Den ekstra næring vil forkæle vipper, der allerede er slidte, men det vil også sætte ekstra fart i dine vippers vækst.

Da dit vippeserum skal i tæt kontakt med dine sensitive øjne, bør du lave en lille test på et stykke hud, før du kaster dig ud i at anvende produktet tæt ved øjnene.

Sådan bruger du serum

Der findes forskellige typer og mærker, når det kommer til vippeserum, men de skal generelt påføres 1 til 2 gange dagligt over en længere periode for et synligt resultat.

Oftest er et serum en gennemsigtig og letflydende konsistens, der derfor let kan bruges under mascara eller anden makeup.

Nogle udgaver kommer med en mascarabørste, hvormed du let kan fordele produktet på dine naturlige vipper. Du kan også få udgaver med en smal pensel, der som en eyeliner skal lægges tæt ved din naturlige vippekant over øjet.

Du kan derfor med fordel gøre det til en fast rutine både morgen og aften, så du husker at bruge serummet.