hængekøje
Livsstil & Oplevelser Mode & Indretning Nyheder

Tre dejlige ting man kan lave i en hængekøje


Har du en hængekøje, eller overvejer du at købe en? Uanset hvad er det super rart at have sådan en, og der er rigtig mange dejlige ting, man kan lave i dette “flyvende tæppe”. Det er en ting, som man sidder rigtig godt i, og det giver selvfølgelig anledning til, at man kan fordybe sig i noget andet end hverdagens stresse og jag – og det er lige præcis det, man skal bruge en hængekøje til.

Hvis du ikke allerede har en, skal du da tage et kig på https://www.haengekoje.dk/ – så kommer du til at opleve alle de dejlige ting, man kan bruge tiden på i en hængekøje. Se mere her.

Få den tiltrængte søvn

Hvis du synes, at du har meget at se til til hverdag, er det ikke altid søvn, man får mest af. Hvis man har mange bekymringer og føler sig lidt stresset af og til, kan det godt være svært at falde i søvn om aftenen.

Her kan en hængekøje måske være et godt bud på et sted, hvor man kan få den tiltrængte søvn. Det er et godt sted at tage en lille lur, fordi det på ingen måder minder om noget i den travle hverdag. Den kan være et tilflugtssted, hvor man kan få indhentet noget af den tabte søvn – for det er rigtig vigtigt, at man får sovet nok.

Læs den bog, du aldrig har tid til at læse

Når man sidder i hængekøjen, er det, som om man kommer i en form for trance – lidt ligesom når man er på ferie. Man har pludselig overskuddet til at komme i gang med noget lidt mere tungt og nørdet, fordi hovedet og kroppen er så afslappet.

Det giver altså anledning til, at du endelig kan komme i gang med den lange bog, du altid har sagt, du ville læse, men som du aldrig rigtig fik startet på. Det kan du gøre nu, fordi du endelig har et dejligt og behageligt sted, hvor man kun skal lave rare ting, som giver ro.

Det gælder bare om at rive den allertungeste bog ned fra hylden og så i gang med at læse i den dejlige hængekøje.

bruger mobilen i hængekøjen

Hør albums

Hvis du går op i musik og godt kan lide at dyrke kunstnere, ved du formentlig også, at det ikke er altid, at man lige har tid til at få hørt alle de albums, man gerne vil. Det er fedt at høre albums fremfor enkelte sange, da det giver et bedre indtryk af en speciel tid i kunstnerens karriere.

Det har man for alvor tid til, når man er i en hængekøje. Her bliver man nemlig ikke forstyrret af irriterende elementer som støj i trafikken, et pludseligt møde eller et skrigende barn. I hængekøjen kan man nøje studere hver enkel sang og lægge mærke til alle de små finurligheder. Man får et meget bedre indtryk af albummet om helheden, hvis man giver sin fulde opmærksomhed – og lige præcis det kan man gøre i hængekøjen.