Reformer træning
Nyheder

Ny og innovativ træning med en reformer

Mange af os ønsker at komme i en bedre form. Hvorfor ønsket opstår, kan udspringe af forskellige motivationer: ønsket om en stærkere krop, vægttab, sundhed, selvværd, skadeforebyggelse, bedre humør og højere energi. Ja, listen med gode grunde er lang, og ofte er det en kombination af flere forskellige ting. De fleste af os, der har forsøgt at komme i gang, kender også til udfordringer ved at starte og ved at finde hvilken træning, der passer til en. Heldigvis, findes der “reformer”, hvilket er en maskine, som mange vil kunne gavne af.

Hvad er en reformer?

Reformeren er en glidende vogn, hvor hele kroppen kan trænes dynamiskt og effektivt takket være dets fjedre og din egen kropsvægt. En reformer vil kunne imødekomme mange forskellige træningsbehov. Hvis du ønsker, at begynde med reformer træning, så hop ind på https://www.energii.dk/, hvor du kan finde centre med hold, maskiner og dygtige instruktører.

Som med meget andet træning, kan det virke som en jungle og det kan virke uoverskueligt at starte, men med deres kompetente instruktører og mange hold med forskellige profiler og målgrupper, vil du blive hjulpet godt i gang. Instruktørerne vil guide og hjælpe dig sikkert i gang, så du får mest ud af din træning. Derudover kan de også hjælpe med at motivere dig, så du kan presse dig selv mere og derved opnå mere med din træning. At melde sig på ét af de mange hold, kan også hjælpe mange med at komme afsted, fordi man bliver holdt oppe på det og kan tage afsted sammen med andre. Det vil hjælpe mod at undgå det klassiske scenarie med løbeskoene eller fitness abonnementet, der aldrig bliver brugt, da der ikke er et konkret tidspunkt eller dag, hvor man “skal” afsted.

Fordelene ved en reformer

Der er rigtig mange gode grunde til at begynde på reformer træning. Træning med en reformer er dynamisk og primært med egen kropsvægt, hvilket gør, at den ikke kun træner de store muskelgrupper, men også kan hjælpe med de mindre, stabiliserende muskler. Den dynamiske træning kan også bidrage til, at du får sved på panden og trænet kondition, hvilket er vigtigt for pulsen og hjertet. Reformerens opbygning med en glidende vogn og andre bevægelige dele, vil også kunne udfordre din balance og koordination. Træningen vil fungere for mange, om du så er en senior eller baby. Alt i alt, er reformeren på mange måder en holistisk maskine, hvor der er fokus på hele kroppen og dens mange komponenter fremfor blot musklerne.

Sport og sundhed

Som verden er indrettet i dag, kan det være vigtigt og relevant for mange, at træne og udfordre deres krop, da mange af os har mange timer siddende inaktive foran skærme. Derudover er fast food fortsat populært, og usund mad er ofte billigere end sund, kvalitetsmad. Derfor er det relevant at dyrke motion, for at sætte en stopper for fedmeepidemien og passe på ens personlige sundhed, hvilket kan bidrage til et højere energiniveau, bedre selvtillid og søvn.