parterapi København
Nyheder

Det er værd at give forholdet en ekstra chance

Da gnisten første gang tændte mellem jer, var den varm og spændende. Den ledte til en masse intimitet, nærvær og en masse mindefulde år. Kærligheden har fået mange år til at vokse sig stor og stærk. Dog tager mange det for givet, at når man først har fundet kærligheden skal alting nok gå. Men kærligheden er noget, man i et parforhold altid skal pleje og nære for at bevare den. Hvis ikke kan den gå hen og falme og gnisten forsvinder lidt efter lidt.

Der kan være meget man giver afkald på, hvis man stopper

Efter mange års kærlige forhold er der ofte meget man giver afkald på. Nogle gange er det de ting, der gør det sværere bare at give op og komme videre. Andre gange er det netop alle de ting, der minder én om, hvorfor man stadig kæmper for at få det til at lykkedes.

Der kan være hjælp at hente, hvis man ikke er klar på at give afkald på kærligheden

Det er ikke altid man selv kan håndtere problemet og genfinde kærligheden. Man har måske prøvet, men griber det gang på gang forkert an og ender igen med at blive nedtrykte. Dog er man ikke helt parat til at give afkald på den kærlighed og gnist, der var da det hele startede. Heldigvis kan parterapeuter af og til sætte prikken over i’et og hjælpe én det sidste stykke. Der findes mange gode parterapeuter og en af dem finder du her thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/.

parterapi København

Hvorfor skal du vælge the Praxis?

The Praxis er en certificeret parterapeut med mange års erfaring og base i København. Hun har et væld af gode kundeanbefalinger og hjertevarme historier om, hvordan par ved hjælp af hende har fundet gnisten igen. Et forløb her tager udgangspunkt i det enkelte par og de udfordringer, der spiller ind rolle hos dem. For eksempel kan man gennemgå de gange, man selv har forsøgt at få gnisten tilbage og selvfølgelig præsentere sig selv som par og enkeltpersoner. Derefter kan terapeuten kvalificeret komme med en forklaring på, hvorfor den metode ikke havde gavnet og dernæst foreslå værktøjer, der kan gavne netop de udfordringer det enkelte par sidder med.

Det er det hele værd

Det er selvfølgelig ikke noget der fikses efter en enkelt session eller blot efter at have lyttet til terapeutens ord. Begge parter i parforholdet skal være indstillet på at gøre en ekstra indsats og ikke mindst erkende sine fejl og mangler. Efter blot en enkelt eller få sessioner går det hurtigt op for parret, hvor udfordringerne egentlig ligger og hvordan de kan gøre noget ved det. I takt med at man forsøger at løse sine problemer og nogle ting så småt falder på plads, kommer gamle følelser måske tilbage. Måske dukker der endda nye følelser op for hinanden, man ikke var klar over man havde. På den måde kommer man i helingsprocessen til at lære hinanden at kende på ny. Dermed bliver det det hele besværet værd i sidste ende.