indendørs renovering
Livsstil & Oplevelser Mode & Indretning Nyheder Økonomi & Erhverv

Sådan kommer du i gang med indendørs renovering


En indendørs renovering bliver ofte et større projekt, end først antaget. Derfor kan det være godt at have en handlingsplan og strategi. Nogle boligejere vælger at grave alt ned når der startes på en renovering. Denne type af renovering, er både dyr og en langsommelig affære. Der skal være styr på isolering tykkelse, isolering i gulve med flamingo plader i rette tykkelse, gulvarmeslanger, strøm, vandrør og de synlige materialer. Det er ikke alle der er lige gode ”gør det selv håndværker”.

Anvend VVS folk

Alle tilkoblinger bør gøres af autoriseret VVS-firmaer. Ved at anvende en VVS-ekspert, kan du trygt stole på, at gulvvarmen og diverse andre rør bliver koblet rigtigt til. Uanset hvilken varmekilde du vil have til din bolig, er der i samarbejde med en VVS-ekspert mulighed, for at få energioptimeret din bolig. Det kan i nogle tilfælde være en dyr her og nu udgift, men som hurtigt tjener sig selv hjem igen. Om din bolig er igennem den helt store renovering, eller om det er små reparationer som et nyt badeværelse, ny varmekilde eller nye rør, så er der hjælp at hente hos Stenløse VVS. VVS i Stenløse giver gode muligheder for at finde et kompetent firma, der kan varetage dine opgaver. VVS Stenløse findes også til fornuftige priser.

vvs'ere

Anvend tømrer og VVS Stenløse

Hvis boligen også trænger til nye vinduer og døre, så er det en af tømrernes opgaver. De hjælper med mål, materiale og isætning af dette. En tømrer kan også hjælpe med at bygge husets skelet op indvendigt, så boligen får den rette rumopdeling. Hvis der er en bærende væg midt i huset, bør denne ikke fjernes. En tømrer kan også hjælpe, hvis der er skader på taget. Skal der helt ny tagkonstruktion på, så er det en opgave for dem.

Anvend malere til malerarbejdet

Du kender garanteret til malerarbejde. Måske du selv har prøvet at male hjørner og små dumme kanter. Undgå dette ved at anvende en autoriseret maler. I sidste ende, kommer du til at spare en masse tid. Nogle ombygninger og renoverings projekter har en deadline. Så det er ikke ved alle projekter man selv har tid til de sidste små finesser.

Håndværkere generelt

Uanset hvad din byggeopgave består af, så løser tingene sig altid bedre hvis der er autoriseret folk involveret. Den nemmeste og smarteste måde for dig og dit byggeprojekt, er at du ved hvordan resultatet skal blive, og resten klarer de andre. Du kan med stor fordel, være din egen bygherre. Så er det dig selv, der er med til at tage beslutninger igennem hele forløbet. Hvis det ikke er i din interesse, kan der ansættes en bygherre som vil styre slagets gang.

Gør det selv

Hvis du derimod selv er en dygtig håndværker, bør du kaste dig ud i det. Ombygning, nybygning eller tilbygning kan være en stor mundfuld. Men derfor kan det sagtens lade sig gøre at bygge det hele selv. Dog er der regler om tilkobling af strøm, vand og varme. Disse opgaver må man ikke selv udføre. Elektrikeren må gerne fortælle dig, hvordan du fører ledningerne igennem huset og væggen, men han skal koble det til og sammen i el-tavlen. 

gør det selv arbejde