Borddækning servietter
Nyheder

Glem ikke de små detaljer

Når du dækker et bord, er der nogle få vigtige ting, du skal huske på. For det første skal du vælge en dug eller dækkeservietter, der passer til det overordnede tema for din begivenhed. For det andet skal du arrangere tallerkener, redskaber og glas på en attraktiv måde, som er let for gæsterne at bruge. Endelig må du ikke glemme de små detaljer som navnekort og dekorationer!

Guide til den smukkeste borddækning

Når du skal være vært for et middagsselskab, er det første indtryk vigtigt. Dine gæster vil blive imponeret af en smuk borddækning, og du kan sikre, at dine middagsselskaber bliver husket af alle de rigtige grunde ved at følge disse enkle tips.

  • Det første, du skal gøre, er at vælge et farvetema. Det vil være med til at skabe et sammenhængende look for din borddækning. Når du har besluttet dig for dine farver, kan du begynde at tænke på, hvilket service du skal bruge.
  • Servietter: Borddækning servietter er vigtige, da dine gæster forventer de er der og dine gæster kan komme ud for at skulle bruge dem hvis de spilder et sted på bordet eller værre endnu, hvis de spilder på deres eget tøj. Vælg servietter, der passer til det valgte farveskema.
  • Du skal bruge: En dug: Du skal bruge en dug til at dække hele borddækningen. Vælg en farve, der passer til dit valgte farveskema.
  • Tallerkener: Du skal bruge tallerkener til hver ret i dit måltid.Vælg tallerkener, der passer til din dug og dit bestik.
  • Bestik: Bestik: Du skal bruge knive, gafler og skeer til hver enkelt ret i dit måltid. Vælg bestik, der passer til dit valgte farveskema.
  • Glas: Du skal bruge glas til hver type drikkevarer, du vil servere. Vælg glas, der passer til den valgte farvekombination.

Nu, hvor du har alt det nødvendige service, kan du begynde at dække bordet. Begynd med at lægge dugen på bordet. Derefter skal du arrangere tallerkener, bestik, glas og servietter på en attraktiv måde på dugen.

Når bordet er dækket, kan du sætte de sidste detaljer på bordet. Sæt nogle stearinlys på for at skabe en romantisk stemning eller nogle blomster for at give et stænk af farve.

Med disse enkle tips kan du nemt skabe en smuk borddækning, der vil imponere dine gæster. Så næste gang du er vært for et middagsselskab, må du ikke glemme at dække bordet med stil!

Glem ikke blomster til din borddækning

Når du dækker et bord til en særlig lejlighed, er det altid en god idé at tilføje blomster som midterstykke. Men hvilken slags blomster skal du bruge? Og hvordan skal du arrangere dem?

Her får du nogle tips til at vælge og arrangere blomster til din næste borddækning:

  • Vælg sæsonbestemte blomster, der passer til arrangementets farveskema.
  • Arrangér blomsterne på en enkel, men elegant måde. Undgå at fylde vasen eller arrangementet for meget.
  • Placer arrangementet i midten af bordet i øjenhøjde. På den måde sikrer du, at alle kan se blomsternes skønhed.

Med disse tips i baghovedet vil du kunne skabe et fantastisk blomsterarrangement, der vil tilføje et strejf af elegance til enhver borddækning.