tennissko
Nyheder

Tennissko dine fødder vil takke dig for

Som enhver tennisspiller vil argumentere for, så er de korrekte sko lige så vigtigt som eller bolden. At spille uden gode sko, ville svare til at spille med en ketcher uden strenge, eller en bold der var flad. Det er ganske enkelt alfa-omega for dit spil tennis, uanset om du spiller indendørs eller udendørs. Hvis du vil opgradere dit game, og slå din modstander uden problemer, kan du derfor med fordel finde dine nye sko på internettet. 

Hvad du skal vide inden du køber nye tennissko 

At købe nye tennissko kan føles lidt som et uoverskueligt univers. Der er nemlig udviklet mange forskellige former, alt afhængigt af behov. Inden du derfor begiver dig ud i tennissko universet, er det en god ide at tænke over dine behov. Der er nemlig stor forskel på om man spiller på en grusbane, indendørs, på stranden eller et helt fjerde sted. Når man spiller tennis, foretages der ofte hurtige skift for at nå bolden, der bliver løbet frem og tilbage og man kan derfor nemt få trætte fødder. Derfor er det enormt vigtigt, at man finder sin korrekte størrelse, for ikke at overbelaste fødderne yderligere.  

Hvordan vælger man den rette størrelse? 

Derfor er det vigtigt, at skoen ikke sidder stramt på foden. Faktisk, så anbefales det, at der mellem skospids og storetå er 0,5 cm. plads. Det lyder måske af meget, men med de hårde skift man laver, er det en nødvendighed. Skoen skal selvfølgelig ikke glide rundt på foden, da det kan skabe vabler og man kan snuble. En god tommelfingerregel til at vide om ens tennissko er korrekt størrelse, er ved at skubben foden helt frem i skoen og presse din finger ned ved hælen. Hvis fingeren kan være der, er du godt på vej til at have de perfekte sko til din næste kamp! 

Stødabsorbering som gør dig til en vinder 

Tennis er en fysisk krævende sport, hvor man både løber, hopper, stopper og accelererer. Det er derfor essentielt at vælge et par tennissko med den korrekte stødabsorbering. Dette gør også, sammen med den korrekte størrelse, at risikoen for at blive skadet er væsentlig mindre. Når du spiller tennis, så belastes dine fødder primært i hælen og forfoden. Vil du derfor skåne dine fødder og led så meget som muligt, så anbefales det at købe tennissko med lidt mere stødabsorbering end i eksempelvis løbesko. Fordelen ved mere stødabsorbering er, at skoen bliver meget blød på grund af den ekstra mængde gel. Man bliver derfor løftet mere fra banen, som er en fordel når man hopper efter en bold. 

Prisniveauet på tennissko 

Som med alt andet, så betaler kvalitet sig. Det er derfor en god ide, ikke at købe de første og billigste man finder. På nettet kan man finde de mest skånsomme tennissko, som hverken går på kompromis med pris eller kvalitet. Samtidig, så er udvalget stor. Det gør at du også kan tillade dig at være kræsen med farver, og stadig finde den perfekte tennissko til dig!