https://flisebent.dk/kategori/fliser/
Nyheder

Sådan kan du gøre dit badeværelse mere farverigt

Farver er i dag blevet mere og mere moderne, og mange mennesker vælger faktisk at skabe deres rum med masser af farver, så de bliver glade af at være i deres hjem. I denne artikel kan du få en masse god inspiration til badeværelser, hvor det især skal handle om, hvordan man kan inkorporere farver på den bedste måde på badeværelset. Så læs med her i artiklen, hvis du gerne vil have noget lækkert inspiration til badeværelser. Find inspiration til badeværelser her!

En fed farve på væggen

Det første du kan gøre indenfor farverig inspiration til badeværelser, er at male en af væggene på badeværelset i en farve, som du er helt vild med. Farver kan nemlig virkelig være noget af det, som gør os ekstra glade i hverdagen, og her kan en farve, du synes er smuk, give dine tidlige morgener på badeværelset eller de sene aftener på badeværelset lidt ekstra glæde. Samtidig er det utrolig nemt blot at vælge en farve og male den på sit badeværelse. Det kræver ikke så mange indretningsevner – blot lidt tålmodighed og en rolig hånd til at male med.

https://flisebent.dk/kategori/fliser/

Masser af kunst

Det næste du kan gøre indenfor farverig inspiration til badeværelser, er at udvælge eller lave en masse lækker kunst til dine badeværelser. Du skal gerne betragte badeværelset som alle andre rum i hjemmet, hvor du jo selvfølgelig har en masse fin kunst – både på væggene og som pyntegenstande. Hvorfor ikke tage noget af dette og komme det ind på badeværelset? Måske er der en bar væg inde på badeværelset, som kunne trænge til en fin plakat eller et maleri. Eller måske er der plads på en af hylderne i dit skab til en fin pyntegenstand af farver, som kan gøre rummet mere indbydende og farverigt? Kunst er i hvert fald en god farverig inspiration til badeværelser, som du kan få meget godt ud af.

Udskift toilettet og badekarret med nogle i farver

Det næste du kan gøre indenfor farverig inspiration til badeværelser, er at udskifte dit toilet eller dit badekar med nogle i farver. Måske er du helt vild med farven turkis. Så kan det faktisk være virkelig pænt, hvis du vælger denne farve til dit badeværelse, hvorefter du udskifter dit toilet og dit badekar med nogle i en turkis farve. På den måde bliver badeværelset endnu mere personligt til dig og din stil, fordi netop du elsker den turkise farve.

Pynt med friske blomster

Det næste du kan gøre indenfor farverig inspiration til badeværelser, er at pynte rummet med nogle friske farverige blomster. Dette trick er til dig, som gerne vil have en lille smule farve ind på dit badeværelse, men du er måske ikke klar til at male en væg i din favoritfarve endnu. Så kan du nemt og hurtigt tilføje en vase (gerne af plastik, så der ikke kommer skår på badeværelset, hvis du tager vasen) med en buket af friske smukke blomster. Det giver et underspillet farverigt look til et ellers hvidt og stilrent badeværelse.

I artiklen her har du altså fået en masse god inspiration til badeværelser.