cykel til lejlighed
Livsstil & Oplevelser Nyheder

Sådan får du plads til din cykel i din lille lejlighed


Det kan være rigtig svært at få plads til en cykel inde i en meget lille lejlighed. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om, hvordan du blandt andet kan benytte et cykelophæng til hjælp. Læs med her hvis det har interesse for dig. Vi vil også snakke lidt om, hvor det er du kan finde sådan et cykelophæng henne.

Skaf plads på gulvet

Det er helt oplagt, hvorfor man skal benytte sig af et cykelophæng; Når man hænger cyklen op på væggen, så skaber man lige pludselig plads på gulvet. Og gulvplads er ikke noget man kan få for lidt af i en lille lejlighed. Det er rigtig smart at man på denne måde kan udnytte de tomme vægge. Det er ofte meget nemt at montere sådan et cykelophæng. Og det kan skabe en del mere plads, når du bevæger dig rundt i lejligheden. Det er naturligvis en god ide at have din cykel hængende, så du nemt kan hive fat i den, når du skal ud ad døren. Prioriter derfor at sætte dit cykelophæng nærmest din dør. På den måde er det meget nemmere at gribe fat i, når du skal afsted på en cykeltur.

Vær også opmærksom på ikke at have en masse ting nede under der hvor cyklen skal hænge. Det er for eksempel ikke en god ide at hive den op over sofaen. Hvis der er noget vand eller sne på hjulene på cyklen, så kan dette dryppe ned hen over sofaen. Og det er der ikke nogen der er interesseret i.

opbevaring af cykel

Udstil din cykel

Når du hænger din cykel op inde i din lejlighed, så udstiller du også din cykel. Og det kan være en meget god ide at gøre, hvis du har en meget flot cykel og er stolt af den.

Hvis du for eksempel har en meget flot mountainbike, så giver det sig selv, hvis du gerne vil udstille den lidt. På den måde kan dine gæster også meget nemmere beundre den, når de er på besøg hos dig. Og det kan samtidig også virke mere personligt for dig inde i boligen, når du har din favorit hobby hængende oppe på væggen på denne måde. På den måde udstråler dit hjem mere hvem det er du er som person – Samt hvad det er du går op i. 

Hvor køber du dit cykelophæng henne?

Sådan et cykelophæng er egentlig meget nemt at få fat i. Meget ofte kan man finde frem til den inde på nettet. Og her er der ofte også rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan finde en del forskellige netbutikker, hvorigennem du kan købe dit cykelophæng. Prioriter at finde frem til den billigste på markedet. Men vær samtidig opmærksom på, at du ikke får en rædselsfuld kvalitet. Cykelophænget skal trods alt kunne holde til vægten af en cykel. Det skal derfor ikke være en for dårlig kvalitet du får fat i. Og pris og kvalitet hænger trods alt sammen.