Nyheder

Optimér din kommunikation med en infoskærm

Hvis du er en del af en organisation, ved du sikker allerede, at god kommunikation er nøglen til alt. Derfor er det også vigtigt, at du kan kommunikere på en meningsfuld måde med både dine kollegaer og kunderne. Det gælder uanset, om du arbejder i en stor virksomhed, eller om du er frivillig i den lokale sportsforening.

Et fantastisk redskab til en god kommunikation er en infoskærm. På skærmen har du nemlig mulighed for at overlevere netop den type information, som du gerne vil. Det kan både være KPI’er til intern brug i den store virksomhed, men det kan også være menuen i den lokale sportshal. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan drage fordel af en infoskærm lige her: https://nordicscreen.com/da/.

Infoskærme egner sig til alle brancher

Fordi at skærmene har så mange anvendelsesmuligheder, egner de sig også godt til alle brancher. Informationsskærmene giver dig nemlig mulighed for at kommunikere dit budskab på en både visuel og letforståelig måde.

Hvis du har en virksomhed inden for detailbranchen, kan du blandt andet anvende informationsskærmene til at vise de mange tilbud, som I uden tvivl har. Du kan også anvende informationsskærmene på et lager, så medarbejderne kan se, hvor mange pakker de skal pakke den pågældende dag.

Gør din arbejdsdag nemmere med den rette infoskærm software

Når du gerne vil anskaffe dig en informationsskærm, bør du vælge én med den rette software. Det kan nemlig gøre din hverdag langt nemmere.

Blandt andet har du mulighed for at få en software, der tillader dig at styre alle informationsskærmene fra én enhed. Det er en stor fordel, hvis du gerne vil have det samme budskab formidlet flere forskellige steder.

Når du kan centralstyre alle informationsskærmene, slipper du for at skulle igennem en hel kommunikationskæde for at ændre budskabet på én eller flere skærme. I stedet kan du selv regulere skærmene fra din arbejdsplads.

Design selv din infoskærm

Du bør også vælge en informationsskærm, som du selv kan designe. Derfor bør der også være en intuitiv editor i skærmens software. På den måde kan du nemlig sikre dig, at det grafiske udtryk på informationsskærmen harmonerer med eksempelvis dit butiksvindue, din reception eller noget helt tredje. Det giver et meget mere professionelt udtryk.

Når du selv kan redigere skærmen, har du også mulighed for at fremvise den information, der giver mest mening for din organisation. Overvej derfor, om informationsskærmen har den rette software, hvis du bliver tilbudt en billig infoskærm pris.

Få mulighed for at vise forskelligt indhold

Det er også vigtigt, at du har mulighed for at vise den type indhold, der giver mening for din organisation. Hvis du anvender skærmen i den lokale sportshals cafeteria, vil du måske gerne supplere menuen med billeder af maden.

Hvis du i stedet anvender skærmen i din organisations reception, vil du måske gerne have mulighed for at vise nyhederne, mens gæsterne venter.

Derfor er det vigtigt med en skærm, som du selv kan tilpasse til din organisations behov.