Nyheder

Lav en skøn makeover med maling online

Det er smart at handle ind på nettet, for der kan være rigtig mange penge at spare, og ofte har man adgang til et bedre og bredere sortiment end hvis man skal handle lokalt.

Men hvad skal man egentlig holde øje med når man køber maling online? Og hvilken butik skal man vælge når der efterhånden er kommet så mange, der tilbyder salg af maling online, at mulighederne føles uendelige. Her i artiklen får du 3 gode råd til hvad du bør holde øje med der hvor du vælger at købe maling online.

Har du allerede styr på det og vil du blot finde en butik med et godt udvalg så hop ind på linket og køb din maling online https://www.altifarver.dk/

Fragtgrænsen på maling

Dengang det stadig var relativt nyt med webshops osv. så var der ofte gratis fragt, men udgifterne på fragt er steget efter der er kommet en meget større online handel.

Hvad du skal betale i fragt afhænger af hvor god en aftale webshoppen har formået at lave med fragtfirmaet, hvor mange forskellige leverandører de kan tilbyde dig at vælge imellem, og selvfølgelig hvor stor en del af udgiften de selv betaler.

Derfor skal du nogle steder måske kun betale 39 kr. i fragt, mens du andre steder skal betale mere. Ofte er der gratis fragt at opnå, hvis du handler for over et bestemt beløb. 

Tid for levering

Den store forskel på at handle maling online og at købe det i en fysisk forretning er jo at du ikke får din vare i hånden med det samme når du har betalt.
Det kan være en fordel at du slipper for at slæbe mange liter tung maling hjem, men det kan også være en ulempe hvis du lige er kommet spontant i tanke om at du gerne ville male nu her.

De fleste webshops tilbyder levering inden for et par dage, men de kan også have særlige leveringstider på specielle produkter, eller hvis du bestiller efter et bestemt klokkeslæt osv. Hold øje med leveringstiden hvis du gerne vil vide nogenlunde hvornår du kan forvente at få din maling, og bestil altid i god tid.

Returnering af maling

Hvad gør du hvis du ved en fejl har bestilt alt for meget maling hjem, købt den forkerte farve, eller bare fortryder?

Der kan være mange forskellige regler omkring fortrydelse og returnering af maling online. Alle danske webshops skal selvfølgelig overholde den generelle lovgivning om fortrydelse og returnering, men der kan være stor forskel på hvad det f.eks. koster dig at sende varen retur. Hvor den skal indleveres eller om den afhentes på din adresse osv.

Kundeservice

Ved du præcist hvad du vil have, eller har du brug for hjælp? Hold øje med hvilken kundeservice der er der hvor du vælger at købe maling online.

Er der et telefonnummer du kan ringe til, hvad er åbningstiderne, eller skal al kontakt foregå over mail. Det er rart at kunne komme i kontakt med kundeservice på den måde du selv foretrækker det.