bikini hipsters
Nyheder

Find det rigtige badetøj til sommeren

Sommeren nærmer sig, og med den kommer sol og vide sandstrande. Når du skal i vandet, skal du selvfølgelig have badetøj på, og selvom det kan virke som en udmattende eller kedelig opgave at finde det helt rigtige, så vil det give pote, når du træder ud på stranden! Badedragter eller bikinier – læs med her og find ud af, hvordan du finder det bedste badetøj til dig! 

Farver, mønstre og snit 

Nogle af de mest stilrene bikinier, du kan finde på markedet, er bikini hipsters. Kendt vidt og bredt som komfortable og moderigtige kommer de retro badedragter med sikkerhed i en kollektion, du vil kunne lide. Bikini hipsters er nemlig et meget alsidigt produkt. Du kan finde alt fra et normalt til et højt snit, og mønstre er der rigeligt at vælge imellem! Men når du skal udvælge dit badetøj, skal du ikke bare tage hvad som helst. Ligesom med alt andet tøj kommer bikini hipsters i mange forskellige farver, og det er ikke nødvendigvis alle, der passer til dig. Alt efter din hudfarve og de underliggende toner, kan du se på resten af dit tøj og finde en badedragt, der matcher det. Hvis du ser godt ud i pastelfarver, hvorfor skulle dit badetøj så være i neon? 

På stranden kan du vise dig frem på en måde, du ikke normalt gør, og der vil være mere hud, end du er vant til. Så find noget badetøj, der passer til din huds unikke sammensætning, og anskaf dig noget i et snit, du er komfortabel med: Du skal trods alt være godt tilpas, selvom du ser godt ud! 

Bikini eller badedragt 

Det store spørgsmål kommer: Bikini eller badedragt? 

En bikini har fået et ry for at være mere sexet og ungdommelig, men der er masser af badedragter, der er flot lavet og lige så moderigtige som deres tvedelte modstykke. 

I bund og grund kommer det hele an på din komfort. Hvis du ikke er komfortabel i en bikini, skal du ikke skubbe dig selv til at anskaffe dig én. Det sagt, så findes der masser af bikini hipsters med forskellige livhøjder eller snit, og du kan sagtens finde nogen, der er diskrete såvel som flotte! 

Når du udvælger dit badetøj, uanset om det er bikini hipsters eller en badedragt, så skal du sikre dig, at det sidder ordentligt til. Når du er tør, skal tøjet gerne sidde en smule stramt; det udvider sig nemlig, når det kommer i vandet. Hvis det ikke sidder ordentligt på dig, kan det i værste tilfælde falde af, når du springer i vandet eller stiger ud. Det er altid godt at have både en bikini og en badedragt i sit skab. Selvom begge dele kan være pyntede og fine, er det rart at have noget, man kan skifte imellem. Uanset hvad du vælger, så husk altid at rengøre dit badetøj efter hvert brug. Alt, du skal gøre, er at skylle det grundigt og hænge det til tørre – så er det klart!