https://casanovafurniture.dk/produkter/1463-louis-poulsen----aj---arne-jacobsen/
Nyheder

Arne Jacobsens væglamper er noget specielt

Lækkert design og rene linjer i indretningen i dit hjem er noget, der kan gøre en forskel i dit liv. Bygger du dit hjem op med møbel og andet interiør fra de ikoniske danske designere, sender du et signal om overskud og bare god stil. Og du bliver sandsynligvis også selv et gladere menneske.

Dansk design

Dansk design er i høj kurs. Både her i Danmark men også i resten af verden. Den nordiske enkelthed og de rene linjer er noget, som mange, over de meste af verden, rigtig godt kan lide, og som mange elsker at have i sit hjem. For rigtig mange signalerer det god smag og overskud at have et møbel fra designere som Hans J. Wegner, Piet Hein, Poul Henningsen, Kay Bojesen, Grethe Meyer eller måske ovenikøbet Arne Jacobsen stående i sit hjem. Det kan være en stor investering, men også et signal om overskud at købe et møbel lavet af en af de store danske designere. Og så holder det resten af dit liv som eksempel den ikoniske arne jacobsen væglampe.

Arne Jacobsen var en af de største

Arne Jacobsen er den måske mest kendte og anerkendte designer, som Danmark har haft. Arne Jacobsen levede fra 1902 til 1971, og spillede en stor rolle i indførelsen af modernisme i Danmark. Han er specielt kendt for stole som Ægget, Svanen, Myren og Syveren. Stole med enkelte, rene linjer og som er kendte over hele verden. Men arkitekten, der blev uddannet på Kunstakademiet i København, har også stået bag bygninger som Danmarks Nationalbank, Royal SAS-hotellet midt i København, Danmarks ambassade i London og flere andre elegante bygninger.

Og så har Arne Jacobsen også designet en række lamper heriblandt de populære Arne Jacobsens væglamper.

Samarbejde med Louis Poulsen

Arne Jacobsen samarbejdede blandt andet med virksomheden Louis Poulsen om design af en række lamper. Heriblandt en række lamper i en serie kaldet AJ-serien. Virkelig stilfulde lamper, som stadig er eftertragtet over hele verden og som uden problemer kan afsættes hos forhandlerne.

https://casanovafurniture.dk/produkter/1463-louis-poulsen----aj---arne-jacobsen/

Minimalistisk design

Lamperne i AJ-serien er kendetegnet ved at de er lavet i et minimalistisk design og med rene linier, der virkelig udstråler at det er et eksklusivt produkt og at de har ekstra finesse. Du er sikker på at sende signaler om, at du har rigtig god stil, hvis du har en lampe fra AJ-serien hængende eller stående i dit hjem.

Mange varianter

Louis Poulsens AJ-lamper findes i en række varianter og i en række elegante farver. Der findes i serien både gulvlamper, bordlamper, pendellamper og væglamper. Nogen bruger det lamper fra serien som et gennemgående tema i hjemme, eller måske virksomheden, mens andre blot tilføjer en enkel lampe for at give indretningen en ekstra dimension.


Køb hos Casanova Furniture

Et godt sted at købe dine AJ-lamper er online hos Casanova Furniture. Her får du altid den bedste service, varer af den bedste kvalitet og så er leveringen super hurtig. I shoppen fører de blandt andet de Special Edition AJ-lampe, der blev lanceret i 2020 i anledning af 60-års dagen for åbningen af det ikoniske SAS Royal Hotel. Nogle lamper virkelig kan tilføre noget til din indretning.